Salat med ananas og brønnkarse

Aspargessalat med fersk ananas, kokte rødbeter, spirer og karse toppet med knasende mandelsplitter.

Forberedelse: 30 min

Lett

Salat med ananas og brønnkarse

Forberedelse: 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 500 g vann
  • 1 g svart pepper
  • 20 g smuttede mandler
  • 20 g balsamico-krem
  • 160 g ananas
  • 500 g asparges
  • 200 g kokte rødbeter
  • 2 g havsalt
  • 50 g karse
  • 50 g Kiełki, mix

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av et beger uten lokk, sett vekten på nytt og vei opp 50 gram av dine favorittspirer, 160 gram ananas skåret i 1-2 cm store terninger, 2 ss karse og 200 gram kokt, skrellet rødbeter skåret i 1-2 cm store terninger. Hell 2 ss balsamicodressing over den tilberedte salaten i en bolle, krydre med 1 klype havsalt og 1 klype nykvernet sort pepper, og sett til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover