Salat med ananas og brønnkarse
Aspargessalat med fersk ananas, kokte rødbeter, spirer og karse toppet med knasende mandelsplitter.
Forberedelse: 30 min
Lett

Forberedelse: 30 min
Lett
Ingredienser:
- 500 g vann
- 1 g svart pepper
- 20 g smuttede mandler
- 20 g balsamico-krem
- 160 g ananas
- 500 g asparges
- 200 g kokte rødbeter
- 2 g havsalt
- 50 g karse
- 50 g Kiełki, mix
Metode for implementering:
- Sett en bolle på lokket av et beger uten lokk, sett vekten på nytt og vei opp 50 gram av dine favorittspirer, 160 gram ananas skåret i 1-2 cm store terninger, 2 ss karse og 200 gram kokt, skrellet rødbeter skåret i 1-2 cm store terninger. Hell 2 ss balsamicodressing over den tilberedte salaten i en bolle, krydre med 1 klype havsalt og 1 klype nykvernet sort pepper, og sett til side.