Wienerbrød med plommer

Mørdeig med plommer er en kombinasjon som sannsynligvis alle kjenner til. Den smaker aller best om høsten, når sesongens plommer er modne og mest delikate.

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Wienerbrød med plommer

Forberedelse: 1h 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 150 g brunt sukker
  • 100 g sukker
  • 1 g salt
  • 350 g smør
  • 20 g eggeplommer av hønseegg
  • 600 g plommer
  • 450 g hvetemel type 450

Metode for implementering:

  1. Tilsett 150 gram brunt sukker, 150 gram sammalt hvetemel og 150 gram avkjølt smør i en tørr kopp. Mal i 30 sekunder på 8 hastigheter. Overfør smuldret til en bolle, fest med plastfolie og sett i kjøleskapet.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover