Syltede sitroner

En delikatesse fra det marokkanske kjøkken, en utsøkt tilbehør til gryteretter, salater, kjøtt, fisk, grøt, dressinger eller supper. Takket være gjæringsprosessen er de syltede sitronene så myke at du kan spise dem med skje sammen med sitronskall.

Forberedelse: 30 min

Lett

Syltede sitroner

Forberedelse: 30 min

Lett

Ingredienser:

  • 2500 g vann
  • 1 g allehånde
  • 1 g laurbærblader
  • 2 g nellik
  • 12 g chilipepper
  • 5 g kanelstang
  • 1000 g sitroner
  • 120 g salt
  • 250 g sitronsaft
  • 1 g malt pepper
  • 1 g Kolendra, nasiona

Metode for implementering:

  1. På lokket av kruset uten kork, plasser en bolle, nullstill vekten og vei opp 1000 gram økologiske, små, ikke-vokste sitroner, nøye vasket og skrubbet. Skjær de veide sitronene på tvers med en kniv til 2/3 av lengden, og legg deretter en klype salt i hver sitron og legg dem tett i en stor, steriliserte glass.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover