Stekt laks og rissalat

En næringsrik salat med bakt laks og ris er et forslag til en frisk og lett lunsjboks eller mellommåltid, spesielt for elskere av fisk og retter i japansk stil.

Forberedelse: 1h 40 min

Middels

Stekt laks og rissalat

Forberedelse: 1h 40 min

Middels

Ingredienser:

  • 1 g svart pepper
  • 50 g soyasaus
  • 2 g granulert hvitløk
  • 20 g fersk ingefær
  • 20 g sriracha
  • 200 g basmatiris
  • 30 g riseddik
  • 2 g chiliflakes
  • 180 g avokado
  • 200 g agurker
  • 6 g salt
  • 15 g gressløk
  • 60 g sesamolje
  • 30 g olivenolje
  • 20 g biehonning
  • 400 g fersk laks

Metode for implementering:

  1. Kok 200 gram tørr basmatiris. Se oppskrift «Basmatiris». Det skal bli ca. 600 gram. La risen avkjøles grundig.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover