Gresskarostekake
Gresskarostekake er en høstlig dessert som kombinerer kremet ostekake med mykt, aromatisk gresskarpuré. Gresskar gir kaken en vakker, varm farge og en subtil, søt smak, men gjør også desserten lettere og luftigere.
Forberedelse: 2h 10 min
Lett

Forberedelse: 2h 10 min
Lett
Ingredienser:
- 500 g mascarpone
- 300 g CVR strøsukker
- 1 g appelsinskall
- 90 g smør
- 350 g hele hønseegg
- 80 g eggeplommer av hønseegg
- 60 g potetstivelse
- 500 g halvfet kvarkost
- 500 g gresskarpuré - CVR
- 250 g hvetemel type 450
Metode for implementering:
- Til skålen tilsett 250 gram hvetemel, 50 gram melis, 90 gram kaldt smør skåret i mindre biter, 2 eggeplommer. Bland i 30 sekunder med hastighet 8 omdreininger.