Gresskarostekake

Gresskarostekake er en høstlig dessert som kombinerer kremet ostekake med mykt, aromatisk gresskarpuré. Gresskar gir kaken en vakker, varm farge og en subtil, søt smak, men gjør også desserten lettere og luftigere.

Forberedelse: 2h 10 min

Lett

Gresskarostekake

Forberedelse: 2h 10 min

Lett

Ingredienser:

  • 500 g mascarpone
  • 300 g CVR strøsukker
  • 1 g appelsinskall
  • 90 g smør
  • 350 g hele hønseegg
  • 80 g eggeplommer av hønseegg
  • 60 g potetstivelse
  • 500 g halvfet kvarkost
  • 500 g gresskarpuré - CVR
  • 250 g hvetemel type 450

Metode for implementering:

  1. Til skålen tilsett 250 gram hvetemel, 50 gram melis, 90 gram kaldt smør skåret i mindre biter, 2 eggeplommer. Bland i 30 sekunder med hastighet 8 omdreininger.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover