Svart linsesalat med soltørkede tomater

Tilbered et deilig og verdifullt mellommåltid av den sunneste varianten av linser. Tilsetningen av soltørkede tomater, sitronskall og persille gir den en subtil smak.

Forberedelse: 1h 10 min

Lett

Svart linsesalat med soltørkede tomater

Forberedelse: 1h 10 min

Lett

Ingredienser:

  • 1500 g vann
  • 10 g sitronskall
  • 10 g chilipepper
  • 12 g kokesalt
  • 180 g løk
  • 10 g hvitløk
  • 6 g salt
  • 40 g sitronsaft
  • 70 g olivenolje
  • 30 g persilleblader
  • 120 g soltørkede tomater i olje (drenert)
  • 200 g svarte linser

Metode for implementering:

  1. Sett en kokekurv på lokket av en kopp uten lokk, og vei opp 200 gram svarte linser i den. Skyll linsene under kaldt vann og legg dem over i koppen sammen med kurven. Tilsett 1500 g vann og 2 ts salt. Kok i 20 minutter ved 100 °C. La linsene stå i den lukkede koppen i 5 minutter. Ta kurven med linser forsiktig ut av koppen med en slikkepott, og legg kurven på en tallerken for å la den renne av. Hell vannet ut av koppen, avkjøl den med kaldt vann og la den renne av.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover