Varm rosenkålsalat med mango, avokado og posjerte egg - mango salad

Denne salaten er en unik kombinasjon av smaker og teksturer som vil overraske selv de mest krevende gourmeter.

Forberedelse: 1h 20 min

Lett

Varm rosenkålsalat med mango, avokado og posjerte egg - mango salad

Forberedelse: 1h 20 min

Lett

Ingredienser:

  • 2800 g vann
  • 1 g hvit pepper
  • 70 g sjalottløk
  • 60 g balsamicoeddik
  • 40 g 10 % brennevinseddik
  • 80 g avokado
  • 100 g grønnkål
  • 9 g salt
  • 20 g linfrø
  • 240 g hele hønseegg
  • 80 g mango
  • 200 g brokkoli
  • 200 g blomkål
  • 300 g rosenkål
  • 25 g olivenolje
  • 20 g avskallede solsikkefrø

Metode for implementering:

  1. Tilsett 70 gram sjalottløk hakket i mindre biter i koppen. Hakk i 10 sekunder med en hastighet på 10 obots. Overfør til en bolle.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover