Varm rosenkålsalat med mango, avokado og posjerte egg - mango salad
Denne salaten er en unik kombinasjon av smaker og teksturer som vil overraske selv de mest krevende gourmeter.
Forberedelse: 1h 20 min
Lett
Forberedelse: 1h 20 min
Lett
Ingredienser:
- 2800 g vann
- 1 g hvit pepper
- 70 g sjalottløk
- 60 g balsamicoeddik
- 40 g 10 % brennevinseddik
- 80 g avokado
- 100 g grønnkål
- 9 g salt
- 20 g linfrø
- 240 g hele hønseegg
- 80 g mango
- 200 g brokkoli
- 200 g blomkål
- 300 g rosenkål
- 25 g olivenolje
- 20 g avskallede solsikkefrø
Metode for implementering:
- Tilsett 70 gram sjalottløk hakket i mindre biter i koppen. Hakk i 10 sekunder med en hastighet på 10 obots. Overfør til en bolle.