Riskrem med jordbærsaus

Riskrem med jordbærsaus er en tradisjonell norsk dessert laget av en delikat riskrem og en søt, aromatisk jordbærsaus. Den klassiske retten er svært populær i høytiden, spesielt til jul. Den myke riskremen, tilsatt kremfløte, smelter perfekt sammen med den forfriskende sausen og skaper en harmonisk og lett sødme som er en fryd for ganen.

Forberedelse: 2h

Lett

Riskrem med jordbærsaus

Forberedelse: 2h

Lett

Ingredienser:

  • 2 g en stang vanilje
  • 45 g sukker
  • 2 g salt
  • 600 g Drikkemelk, 3,2 % fett
  • 150 g frosne jordbær
  • 350 g 30 % fett kremost
  • 100 g Kasza ryżowa

Metode for implementering:

  1. Tilsett 100 gram risgrøt, 600 gram melk og 1 klype salt i en kopp. Kok i 50 minutter ved 100 °C med en hastighet på 2 omdreininger. Vask og tørk koppen.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover