Laks teriyaki sous-vide

Sous-vide teriyaki-laks er en raffinert rett som kombinerer delikatessen av en perfekt tilberedt fisk med rikdommen av en søt og salt teriyakisaus. Takket være sous-vide-teknikken beholder laksen sin saftighet, fløyelsmyke konsistens og intense smak.

Forberedelse: 1h 20 min

Lett

Laks teriyaki sous-vide

Forberedelse: 1h 20 min

Lett

Ingredienser:

  • 1500 g vann
  • 20 g fersk ingefær
  • 40 g rapsolje
  • 40 g sesamfrø
  • 600 g fersk laks
  • 75 g teriyakisaus

Metode for implementering:

  1. Sett en bolle på lokket av koppen uten propp, nullstill vekten og vei opp 40 sesamfrø. Sett bollen til side.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover