Laksetartar på japansk vis

Japansk laksetartar er en lett og elegant rett som kombinerer delikatessen av rå laks med intense asiatiske smaker.

Forberedelse: 10 min

Lett

Laksetartar på japansk vis

Forberedelse: 10 min

Lett

Ingredienser:

  • 30 g soyasaus
  • 20 g sriracha
  • 3 g chiliflakes
  • 10 g gressløk
  • 20 g eggeplommer av hønseegg
  • 120 g purre
  • 30 g sesamolje
  • 20 g sesamfrø
  • 20 g sesamfrø
  • 400 g fersk laks
  • 10 g Wasabi paste

Metode for implementering:

  1. Tilsett 120 gram av den hvite delen av purreløken skåret i mindre biter i koppen. Hakk i 10 sekunder på 10 hastighet. Skrap innholdet ned i bunnen av bollen med en slikkepott. Fortsett å hakke i 5 sekunder på 10 rpm. Overfør innholdet i målebegeret til en bolle.

Last ned Philipiak Home-appen for å oppdage alle oppskriftene på Cookover.

Hvordan gjør man det?

  • Skann QR-koden
  • Last ned appen til telefonen din
  • Registrer deg for Philipiak Home-appen og nyt alle oppskriftene på Cookover